Mi-a murit plăcerea de a scrie

Bună ziua. Acest text se numea: Doamne ce doare prostia. Nu știu de ce dar am fost afectat zilele acestea pentru că nu reușesc să-i dau de cap blogului cel nou, care arată ca dracu și nu se leagă de butoanele sociale, am fost și sunt afectat de asta și sunt gata, acum, să scriu că e așa de grav pe lumea asta să fii prost. E ca și cum ar mușca din tine, ar mușca din dorința ta, din firea ta de a fi bine, ar găsi ca fiind foarte bună acțiunea de a lua totul din tine, ar afecta orice altă acțiune a ta.

Nu mai gândești, nu mai observi, ești doar un prost cu un gând: de ce nu merge, ce să îi fac să meargă, de ce nu mă pricep și eu la ceva pe lumea asta și te apucă plânsul. Și de aici nu mai ai scăpare.

Nu mai îmi doresc să scriu nimic pentru că asta ține exclusiv de partea tehnică a siteului. Dacă nu stăpânești asta, nu ai, cred, de ce să scrii. Poate că greșesc, poate că mi-am dorit prea mult să am și eu un blog și a ieșit o caricatură hidoasă, una foarte amuzantă sau una extrem de tristă. Nici eu nu mai știu.

Când scrii fără rost, obosești. Când scrii fără niciun Dumnezeu pe lume, te ia dracul și toți sateliții lui. Deci, pe cale de consecință, m-a luat Dracul. Voi să nu faceți așa ceva

Advertisements

4 thoughts on “Mi-a murit plăcerea de a scrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s