Mergem la concert la Târgoviște

Bună seara. N-am mai ieșit din casă și din curte de vreo două săptămâni, e cam mult, dar nu-mi permit să ies. Eu am concepția de la capitală că oriunde ai pleca trebuie să ai minim 50 de lei și banii aceștia nu mai trec pe la mine. Da, aș ieși, dar la noi nu se întâmplă nimic. Da, lumea nu e plină de metafore ca să poți umbla desculț prin ea. Da, oamenii se prefac foarte mult, nu te ascultă, nu ai cu cine să vorbești dacă nu aduci ceva cu tine, dacă nu aduci o idee, un eveniment, o informație, lumea vrea ceva de la tine ca să te accepte, lumea nu are, de fapt, nevoie de asta, dar are o plăcere sadică să colecteze așa ceva. Lumea  e un haos schimbător.

Obie concert

Aș vrea să ies undeva unde să nu cadă cumva, din greșeală, atenția pe mine și să răspund la vreo întrebare, știu că nu are rost, nimic nu are rost, aici totul e pe dos. Hai să ascultăm muzică, să fim mulți și buni și să nu ne uităm la celălalt, hai să ascultăm o muzică diferită într-un loc bine ales unde sper că oamenii vor privi muzica. De ce?  Pentru că acolo mergem pentru muzică, pentru spectacol, pentru artist, pentru voce, pentru versuri și pentru ca să mai uităm, să ne mințim că trece cu asta și după ce muzica se oprește. Da, noi, oamenii, ne mințim între noi cel mai mult. Muzica sa îl prezintă, nu trebuie să o fac eu.Asta este, de fapt, adevărata prezentare, nu trebuie băgat cu forța pe ușa., are el arma sa cu care toți îi cor deschide. Pentru asta youtube-ul e darnic cu noi. Băgați o geană aici

Unde mergem? Mergem la mine, la Târgoviște, mergem la Obie, artist de muzică cu gust pe care îl găsiți pe pagina evenimentului de facebook , pe care îl descoperiți suficient cât să vă facă curioși. Vedeți cât am nevoie să ies? Scriu greu și asta m-a pus la pământ. Vedeți cât am nevoie de altceva, cât am nevoie să mă eliberez, cât am nevoie de un concert de calitate și el e chiar în județul nostru, în inima lui, la Studio Bar By Belvedere, dar vedeți totul pe afișul pe care vi l-am lăsat și care mie mi se pare făcut cu inimă, minte, cap și mult bun gust și, mai mult decât atât, mă declar foarte plăcut surprins de calitatea lui și de calitatea muzicii la care ne invită elegantul afiș. Și e chiar de la mine din județ și eu credeam că Dâmbovița chiar a murit de tot.  Da, eu chiar am nevoie să mai uit de culoarea mâinilor mele, de mirosul trupului meu, de oasele mele obligate prea mult la incomoditate, de gustul de dimineață bătrână. Da, sigur, am nevoie să ies.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s