Contact

Mă numesc Radu Cîrstea (Ratzone), am 25 de ani, îmi plac ideile bune, oamenii care au ceva de spus, oamenii care spun povesti ce trebuie să fie auzite, oamenii care scriu povești ce merită să fie citite și încerc să scriu povești care să capteze interesul tuturor. Urmăresc cu și mai mare interes tot ceea ce înseamnă social media, produsele care tranzitează frecvent piața de social media din România, situația socială actuală, contextul dintre social și marketing, modul cum acesta se conectează la piața de consum și la nevoile individului.

Iubesc blogging-ul. Îmi iubesc acest blog pentru că mă leagă multe amintiri frumoase de el. Îmi pasă de ceea ce apare pe acest blog. Muncesc cu drag și spor la articolele de aici, pe care le tratez cu sinceritate și cu grijă.

Iubesc poezia și pregătesc al treilea volum. Iubesc poezia necunoscută, dar bună. Apreciez filmele și performanțele actoricești. Admir cu pasiune scenaristica, visez cu ochii deschiși replicile filmului meu, pe care l-am făcut și l-am refăcut de mai multe ori în memorie. Iubesc socializarea pe teme care provoacă și incită la gândire și la deducție.

Răspund pe adresa de mail: ratzoneratzone@gmail.com

Răspund pe contul de facebook: https://www.facebook.com/ratzoneratzone

Dacă ai ajuns până aici, îți mulțumesc foarte frumos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s